Ben jij dit?

Ik werk met ondernemende leiders en adviseurs die het aandurven om samen te kijken naar verandervraagstukken waar ze tegen aan lopen. Mensen die het misschien spannend vinden én het toch durven vanuit het vertrouwen in zichzelf en mij. 

 

Wat voor soort mensen zijn dat?

  • Gedreven mensen met ambitie. Mensen die wat willen bereiken. Die hun nek durven uitsteken. Die waarde willen toevoegen, aan zichzelf en aan anderen en aan hun omgeving.
  • Nieuwsgierige mensen met lef. Mensen die willen leren en onderzoeken. Mensen die zich soms oncomfortabel voelen als ze naar zichzelf moeten kijken én het wel doen. Omdat hun nieuwsgierigheid het wint van het ongemak. Die durven te experimenteren, om te ontdekken wat bij hen past. Die zich openstellen om zich te laten begeleiden en een ander een kijkje in hun keuken geven.
  • Mensen die snappen dat een organisatie gaat over mensen. Dat je samen verandert, met en via mensen. Mensen die dan ook snappen dat er niet maar één weg naar Rome is. Dat je zelf en samen op zoek gaat naar de meest passende aanpak op maat.
  • Mensen die vanuit strategisch oogpunt naar zaken (moeten) kijken. Mensen die werken in een groter speelveld. Met meerdere betrokkenen en belangen. Of  het strategische domein past bij je natuurlijke denkstijl, of dat je je juist prettiger voelt bij een meer pragmatische, actiegerichte aanpak maakt mij niet uit. Als je je maar beseft dat deze met elkaar verbonden zijn. En je je op alle lagen, van abstract tot heel concreet, laat uitdagen en verrijken.
  • Mensen die de verantwoordelijkheid dragen om andere mensen te leiden en begeleiden. En die verantwoordelijkheid ook nemen. Mijn uitgangspunt is dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt. Dat  je zelf bepaalt wie je wanneer waarvoor nodig hebt. En heb je mijn begeleiding met scherpe blik, mijn kijk op verandering en mijn kennis en kunde nodig? Dan werk ik graag met je.

 

Herken je je bovenstaande beschrijving? Dan kan het interessant voor je zijn om met mij in gesprek te komen.

Wil je eerst meer weten over wat ik doe en wie ik ben. Dat lees je op deze site bij 'wat doe ik?’ en ‘wie ben ik?’